ALLGRIP-Final_web

Uusi ALLGRIP-nelivetojärjestelmä: vakaa ajettavuus kaikilla alustoilla

Suzukin arvostetun nelivetoteknologian uusin sukupolvi, AllGrip-nelivetojärjestelmä, varmistaa vakauden erilaisissa tie- ja keliolosuhteissa. Edistyksellisen alustatekniikan kanssa AllGrip-nelivetojärjestelmä auttaa säilyttämään hallinnan kaikissa ajotilanteissa. Lisäksi se antaa ennen kokemattoman ajonautinnon ja mielenrauhaa säässä kuin säässä, vähentäen samalla polttoaineenkulutusta. AllGrip-nelivetojärjestelmä tarjoaa kuljettajan valittavaksi neljä ajotilaa (Auto, Sport, Snow ja Lock) helppokäyttöisellä keskikonsolin valitsimella.

Auto-asento painottaa nelivedon polttoainetaloudellisuutta tyypillisissä ajo-olosuhteissa. Järjestelmä kytkee nelivedon automaattisesti päälle havaitessaan luistoa.

Sport-asento parantaa kaarreajo-ominaisuuksia kohdistamalla takapyöriin lisää voimaa. Samalla se lisää myös moottorin nopeaa reagointia kaasupolkimen painallukseen, sekä pitää moottorin kierrosluvun korkeana automaattivaihteistolla varustetuissa malleissa.

Snow-asento on ihanteellinen lumisilla, päällystämättömillä ja muilla liukkailla pinnoilla. Snow-asento lisää vakautta ja parantaa pitoa liukkailla pinnoilla jakamalla voimaa kaikille pyörille kaasupolkimen asennon ja ohjausliikkeiden perusteella.

Nelivetojärjestelmän Lock-asennossa voima jakautuu tasaisesti etu- ja taka-akseleiden välillä, jonka vuoksi se sopii vaikeakulkuisessa ja vaativassa maastossa ajoon. Tila vaihtuu Snow-tilaan 60 km/h nopeudessa.