NELIVETOINEN SUZUKI S-CROSS – ITSELATAAVA HYBRIDI AUTOMAATTINA

Nyt alk. 36 590 €

  • Näyttävä SUV-muotoilu
  • Itselataava hybridi
  • Allgrip Select -neliveto
  • Vetokyky jopa 600 / 1500 kg (jarruton / jarrullinen)
  • Huippuvarustelu

S-Crossin itsevarma SUV-muotoilu ja älykkäät turvavarusteet ovat vasta alkua. S-Crossissa on paljon tilaa ystäville, perheelle ja tavaroille. AllGrip Select -nelivetojärjestelmän avulla ajat turvallisesti niin mökki- kuin moottoritietä. S-Cross on saatavilla erittäin taloudellisena automaattivaihteisena itselataavana hybridinä tai manuaalivaihteisena kevythybridinä. S-Cross täyttää mainiosti niin arjen työmatka- kuin vapaa-ajan viikonloppumatkavaatimuksetkin.

 S-CROSS-mallisto

1.4 BOOSTERJET 2WD GL+ 6MT HYBRID
1.4 BOOSTERJET 4WD GL+ 6MT HYBRID
1.4 BOOSTERJET 4WD GLX+SR 6MT HYBRID

1.5 HYBRID 4WD GL+ 6AGS-aut.
1.5 HYBRID 4WD GLX+SR 6AGS-aut.


Suzuki Connect -palvelu

Täysin uusi Suzuki Connect -palvelu mahdollistaa autosi tietojen yhdistämisen älypuhelimeesi milloin ja missä tahansa.

Suzuki Connect toimii älykkäänä apuna autoilussa ilmoittaen esimerkiksi ovien lukituksen tilan, tarkan sijainnin siitä mihin autosi on pysäköitynä, ja paljon muuta käytännöllistä tietoa.

Lue lisää >>


Näyttävän näköinen

Meitä kehotetaan usein olemaan tuomitsematta ensivaikutelman perusteella, mutta S-CROSS paljastaa todellisen luonteensa jo ensimmäisellä silmäyksellä. Huomaat, että se on näyttävä SUV.  Sen pysty keula ja suuri etusäleikkö herättää huomiota. Mutta kun katsot hieman tarkemmin, huomaat, että se on myös tyylikäs ja hienostunut.


Voimakas SUV-muotoilu

Hyvän ensivaikutelman tekeminen on aina tärkeää, mutta mieleen jäävän vaikutelman tekeminen on vaikeaa. Ero on yksityiskohdissa.


Yllättävän tilava

Monikäyttöinen tavaratila

Takaistuimien selkänojat taittuvat 60:40 suhteessa, ja tavaratilan välikansi voi olla eriasennoissa. Tavaratilassa on kätevä kuljettaa erilaisia ja erimuotoisia tavaroita. Perusasennossa S-Crossin tavaratila on 430 litraa.

S-Crossin tilava ohjaamo tuntuu kokoaan suuremmalta. Tilan tuntua lisää suuri ja pysty etuikkuna sekä hyvä sivunäkyvyys.


Panoraamakattoluukku

Avattava panoraamakattoluukku tuo runsaasti valoa ja raikasta ulkoilmaa. (GLX+SR)


Runsaasti voimaa

Myös ajomatkan pitää olla hauska. S-Crossin voimalinja on innovatiivinen yhdistelmä tehoa, tehokkuutta ja taloudellisuutta.