Uusi Suzuki Vitara – Nyt myös Hybridinä

SUZUKI VITARA, SUOMEN SUOSITUIN KOMPAKTI NELIVETOINEN KATUMAASTURI, NYT MYÖS HYBRIDINÄ!

Nyt kestävä ja laadukas nelivetoinen katumaasturi Suzuki Vitara myös hybrid-mallina. Hybrid-mallissa polttoainetaloudellisuus on parantunut noin 15-20 %.

Lue lisää uudesta Suzuki Vitara Hybrid -mallistosta >

Hybridimallit:
1.4 BOOSTERJET 4WD GL+ 6MT HYBRID  26 990
1.4 BOOSTERJET 4WD GLX+SR 6MT HYBRID 29 990

Vitaran AllGrip Select –nelivetojärjestelmä ja erittäin runsas vakiovarustelu on hinta- ja kokoluokan parhaimmistoa. AllGrip Select –nelivetojärjestelmässä on valittavissa neljä ajoasetusta (Auto, Sport, Snow ja Lock), joilla optimoidaan pito ja ajettavuus erilaisten kelien ja olosuhteiden mukaan.

Suzuki on tutkitusti ja tunnetusti luotettavimpia sekä kestävimpiä autoja – siksi Suzuki.
Suomen säätä et voi valita – Vitaran voit.

SUZUKI VITARA, SUOMEN YLIVOIMAISESTI ENITEN MYYTY NELIVETOINEN KOMPAKTI KATUMAASTURI

Suzuki Vitara on neliveto, joka on tutkitusti ja tunnetusti luotettava sekä kestävä. Vitaran AllGrip Select –nelivetojärjestelmä ja erittäin runsas vakiovarustelu yllättävät vaativankin autoilijan.

Uudistunut Suzuki Vitara on tyylikkäämpi ja turvallisempi.
Suzuki Vitara saavuttaa 30 vuoden iän, minkä kunniaksi se on uudistunut monipuolisesti. Moottorina on aina taloudellinen Boosterjet-turbomoottori ja turvavarustus on luokkansa täydellisin. Lisäksi Vitaran tyyliä on hiottu niin ulkonäön kuin sisustuksenkin osalta.

Vitara on muotoiltu niin taitavasti, etteivät sen linjat ole lainkaan vanhentuneet vuosien kuluessa. Niinpä ulkonäköä on vain hiottu uudella keulan ilmeellä ja LED-takavaloilla. Edessä kromattu säleikkö ja uudelleen muotoiltu puskuri lisäävät Vitaran tyylikkyyttä. Vanteissa on uutta tyyliä ja värivalikoimaan on tullut lisää kaksi uutta vaihtoehtoa.

Sisätiloiltaan Vitara on entistä korkeatasoisempi. Kojelauta on nyt miellyttävän pehmeäpintainen ja tekniikka on uutta. Mittaristo ja kello ovat entistä helppolukuisempia ja päämittareiden välissä on nyt värillinen ajotietokoneen näyttö.

Moottoreissa tärkeä parannus on siirtyminen bensiinimoottoreissa kokonaan turbotekniikkaan. Vitaran perusmoottori on nyt vähemmän kuluttava ja puhtaampi 1,0-litrainen 112 Boosterjet -turbomoottori. Toisena moottorina jatkaa nykyisen Vitaran S-mallissa ollut 1,4-litrainen 140 Boosterjet -turbomoottori. Suomeen Vitaraa tuodaan vain nelivetoisena ja Vitaran voi valita vaihteiston joko käsivalintaisena tai automaattivaihteisena.

Suzuki Vitarassa on kattava varustelu ja uudistuksen myötä varustetasoa kohennetaan entisestään. Erityisesti huomiota on kiinnitetty turvavarusteluun, jossa Vitara nousee luokkansa huipulle. Uudessa Vitarassa on paljon varusteita, joita kilpailijoihin ei saa rahallakaan.

Uudistuneessa Suzuki Vitarassa on vakiona mm. aktiivinen kaistavahti, kuolleen kulman varoitusjärjestelmä, risteävän liikenteen varoitusjärjestelmä, liikennemerkkien tunnistus ja törmäyksenestoavustimessa on nyt myös jalankulkijoiden tunnistusominaisuus.

Suzuki – Aina oikea neliveto.

 


Suomen säätä et voi valita. Suzukin voit.