Suzuki Vitara

Uusi Suzuki Vitara saa kriittisimmänkin autoilijan myhäilemään tyytyväisenä

Täysin uusi Suzuki Vitara erottuu joukosta edukseen; rohkea ulkonäkö yhdistettynä AllGrip-nelivetoon, kaiken kattavaan varusteluun ja luokkansa tilavimpiin sisätiloihin. Vitaran laatu, muotoilu, varustelu ja käytännöllisyys on laadukas kokonaisuus.

Edistyksellinen AllGrip-nelivetojärjestelmä vastaa kuljettajan ja olosuhteiden vaatimuksiin mukautuen aina automaattisesti ja huomaamattomasti tarpeen mukaan. Rauhallinen, urheilullinen, maastokelpoinen – Vitara on tilanteessa kuin tilanteessa aina oikea neliveto. Kuljettajan valittavissa olevien ajoasetusten (Auto, Sport, Snow ja Lock) ja 18,5 cm maavaran ansiosta se on täysin omaa luokkaansa.

Kaikissa Suzuki Vitara-malleissa on vakiovarusteina mm. automaatti-ilmastointi, Suzuki Smart Audio 7” kosketusnäytöllä ja peruutuskameralla sekä ajoturvallisuutta ja mukavuutta lisäävä mukautuva vakionopeudensäädin.

Suzuki Smart -audiojärjestelmän 7” kosketusnäytöllä voit helposti ohjata musiikkia, videota, MirrorLinkTM -yhteensopivaa matkapuhelinta; ja GLX-varustetasossa myös navigointia.

Korkealle sijoitetut istuimet helpottavat Vitaraan kulkua ja tarjoavat hyvän näkyväisyyden. Monipuolisesti säädettävä ergonominen kuljettajanistuin, jossa on hyvä sivuttaistuki, auttaa hyvän ja mukavan ajoasennon löytämisessä.

TESTIVOITTAJA!

Pienet bensiinimoottoriset katumaasturit vertailussa (Autobild 2/2016).

MYYNTIMENESTYS!

Luokkansa myydyin malli (rekisteröinnit 1.1.-31.3.2016 välillä).

 

Uusi Suzuki Vitara S Boosterjet

Uusi Suzuki Vitara S Boosterjet -malli tuo mukanaan annoksen urheilullisuutta Suzuki Vitara-mallistoon. S-mallissa on Suzukin ensimmäinen Boosterjet-turbomoottori, AllGrip-neliveto sekä urheilullisempi ulkonäkö ja sisusta. Suzuki Vitara S:n varustelu vastaa pitkälti Suzuki Vitaran GLX-varustelua.

Suzukin uudessa 1,4-litraisessa suoraruiskutuksella varustetussa Boosterjet-turbomoottorissa on 17% enemmän tehoa (103 kW / 140 hv) ja hulppeat 41% enemmän vääntöä (220 Nm) erittäin laajalla 1500-4000 kierrosalueella verrattuna Vitaran perinteiseen 1,6-bensiinimoottoriin. Boosterjet reagoi kaasupolkimen painallukseen voimalla polttoainetaloudellisuutta ja alhaisia päästöjä unohtamatta. Vitara S Boosterjet on saatavana manuaali- tai automaattivaihteistolla.

Suzuki Vitaralle 5 tähteä turvallisuudesta uudesta Euro NCAP -turvallisuustestistä

Uusi Suzuki Vitara on ensimmäinen kompakti SUV, joka saavutti täydet viisi tähteä uudesta Euro NCAP 2015 -turvallisuustestistä. Vitara saavuttu erinomaiset tulokset kaikista neljästä testattavasta kategoriasta; aikuismatkustajat, lapsimatkustajat, jalankulkijat ja turvallisuusvarusteet. Testikriteerien tiukentumisen johdosta viiden tähden saavuttaminen on arvokkaampi saavutus kuin koskaan aikaisemmin.

Suomen säätä et voi valita. Suzukin voit.