Suzuki Swift

Suosittu Suzuki Swift nyt myös edullisena etuvetoisena automaattina.

Runsas vakiovarustelu, mm. 7” kosketusnäyttö, Android Auto ja Apple CarPlay, bluetooth, peruutuskamera, 16” kevytmetallivanteet, ilmastointi ja kuusi turvatyynyä.

Suzuki Swift 4X4

Auton tulee herättää tunteita. Muotoilun ja värikkäiden ulkovärien ansiosta Suzuki Swift erottuu joukosta. Uusi, moneen mukautuva, Suzuki Swift löytää tien sydämeesi! Suzuki Swiftin tuoma ajokokemus ei tunne loppua, sillä Suzuki on käyttänyt vuosikymmenten aikana kerryttämän tietotaidon Swiftin ajettavuuteen. Täysin uuden perusrakenteen ja jousituksen ansiosta Suzuki Swift tuntuu ketterältä ja vaivattomalta ajaa.

Suzuki Swift 4X4 Hybrid!

Suzuki Swift on saatavilla erittäin kattavasti varustellulla GLX-mallilla, jonka hybridivoimalinja on polttoainetaloudellinen. Upeasta varustelusta ja nelivedosta huolimatta Swift on yksi Suomen edullisimmista hybrideistä.

AllGrip Auto jokaiseen vuodenaikaan

Allgrip Auto -nelivetojärjestelmän ansiosta kuljettaja on vähemmän altis  keli- ja tieolosuhteiden muutoksille mahdollistaen kuljettajan keskittymisen ajamiseen. Allgrip Auto on optimaalinen nelivetojärjestelmä, joka antaa kuljettajalle mielenrauhan niin jokapäiväisessä ajossa kuin ajettaessa liukkailla teillä. Sen viskokytkimen avulla voimaa siirretään automaattisesti takapyörille, kun järjestelmä havaitsee etupyörien menettävän otteen.

Ohjaamo kohottaa intohimosi

Suzuki Swiftin ohjaamo on suunniteltu kuljettajaa silmällä pitäen – kaikki napit ja säätimet ovat siellä, missä odotat niiden olevan. Ohjaamoon istuttua, tekee välittömästi mieli lähteä liikkeelle, kiitos kuljettaja ensin –suunnitelufilosofian. Urheiluautoista tuttu D-muotoiltu ohjauspyörä, hyvin tukevat etuistuimet ja kuljettajan suuntaan käännetty keskikonsoli luovat urheilullisen ja laadukkaan ympäristön, joka yhdistää kuljettajan ja auton.

Lähde ulos ja tee enemmän

Suzuki Swiftin kompaktit ulkomitat kätkevät sisälleen yllättävän paljon tilaa tavaroille ja matkustajille. Uuden rakenteen ansiosta istuimet on voitu asentaa alemmaksi, mikä on lisännyt pääntiloja. Leveämmän korin myötä etuistuimet ovat kauempana toisistaan, mikä antaa sivusuunnassa enemmän tilaa etumatkustajille.