TÄYSIN UUSI SUZUKI SWIFT

Suosittu Suzuki Swift on uudistunut, mutta siinä on säilytetty Swiftin ominaispiirteet: kompakti koko, erottuva ulkonäkö, hyvä ajettavuus ja erittäin kattava vakiovarustelu.

Jos olet valmis uusiin kokemuksiin ja haluat nauttia elämästä täysillä, olet valmis uuteen Swiftiin. Se ei ole vain auto, joka tekee ajamisesta hauskempaa – se on myös tyylikäs ja älykäs, ja siinä on ominaisuuksia, jotka voivat tehdä arjen hetkistä erityisempiä. Uusi pirteä muotoilu, tarkka ohjaus ja nopea kiihtyvyys saavat hymyn kasvoillesi, kun huomaat kuinka hauskaa ajaminen voi olla.

Swiftin päitä kääntävä tyyli tekee siitä todella erottuvan. Swift irtautuu menneistä tyylitavoista silmiinpistävällä korisuunnittelulla, joka tuo mieleen ajamisen ilon. Siinä on pyöristetyt olkalinjat ja 16-tuumaiset kevytmetallivanteet, leveä takapuskuri, dramaattisesti levenevät lokasuojat ja soikea musta metallisäleikkö, joka näyttää tarpeeksi nälkäiseltä syömään edessä olevan tien. Swiftin urheilullinen ilme heijastavat Swiftin nopeutta ja ketterää käsittelyä. Pimeällä Swiftin etu- ja takavaloissa olevat valotankoelementit luovat erottuvan kolmiulotteisen ilmeen.