SISÄTILAT

YKSILÖLLINEN VARUSTELU YLITTÄÄ ODOTUKSESI!

Suzuki Smart -audiojärjestelmän 7” kosketusnäytöltä voit helposti ohjata musiikkia, videota, MirrorLink/AndroidAuto/Apple CarPlay -yhteensopivaa matkapuhelinta*; ja GLX+SR-varustetasossa on lisäksi vakiovarusteena navigointi (ei puhu suomea). Kosketusnäytön ruudulta näet myös aina vakiovarusteena olevan peruutuskameran kuvan, joka kattaa alueet, joita taustapeilit eivät näytä.

Suzuki_Vitara_1

Mukautuva vakionopeudensäädin

Mukautuva vakionopeudensäädin toimii aktiivisesti yhdessä törmäyksenestoavustimen ja jarrujärjestelmän kanssa. Etäisyyttä edellä kulkevaan ajoneuvoon mittaava tutka antaa signaalin, jonka mukaisesti Suzuki Vitara joko hidastaa tai kiihdyttää automaattisesti säilyttäen turvavälin. Hidasteen poistuttua edestä Suzuki Vitara kiihdyttää automaattisesti valitsemaasi vakionopeusasetukseen. Mukautuva vakionopeudensäädin on vakiovaruste.

Kuljettajan varusteet

Korkealle sijoitetut istuimet helpottavat Suzuki Vitaraan kulkua ja tarjoavat hyvän näkyväisyyden. Monipuolisesti säädettävä ergonominen kuljettajanistuin, jossa on hyvä sivuttaistuki, auttaa hyvän ja mukavan ajoasennon löytämisessä.

Audion, Bluetoothin sekä mukautuvan vakionopeudensäätimen helppokäyttöiset ohjauspyörän käyttökytkimet tekevät ajamisesta helppoa ja miellyttävää

Mukavuusvarusteet

Suzuki Vitaran GL+ -varustelu on hyvin kattava. Vakiona mm. peruutuskamera, keskuslukituksen kaukosäätö, mukautuva vakionopeudensäädin ja nopeudenrajoitin, automaattinen ilmastointi, raitisilmasuodatin sekä sähkötoimiset lasinnostimet edessä ja takana. Suzuki Vitaran GLX+SR-varustetasossa on lisäksi navigaattori (ei puhu suomea), hämärätunnistin, sadetunnistin, avaimeton sisäänkäynti- ja käynnistysjärjestelmä, mokkanahkaverhoillut istuimet sekä panoraamakattoluukku.

Hämärätunnistin

Suzuki Vitaran ollessa ajossa, ajovaloautomatiikka seuraa valaistusta ja kytkee ajovalot automaattisesti päälle, kun niitä tarvitaan. Järjestelmän sensorit osaavat tulkita hetkellisiä varjoja tai pimeitä tieosuuksia, esimerkiksi tunnelissa, jolloin valot kytkeytyvät päälle automaattisesti (GLX+SR). Suzuki Vitaran LED-huomiovalot ja sumuvalot ovat integroituna puskuriin. Tehokkaat LED-lähivalot (GLX+SR) tekevät ajamisesta turvallista.

TAVARATILA

Vitaran tavaratila on 375 litraa takapenkkien selkänojien ollessa pystyasennossa. 60/40-suhteessa kääntyvät takaistuimien selkänojat mahdollistavat pitkien tavaroiden kuljettamista ja madalletun nostokorkeuden ansiosta lastaaminen on vaivatonta. Takaistuimien selkänojat käännettyinä tavaratilaa on runsaat 1 120 litraa.

 

*Suzuki Motor Corporation tai Suzuki Motor Finland Oy eivät vastaa eri valmistajien mobiililaitteiden yhteensopivuudesta Suzuki-autojen MirrorLink- ja/tai Bluetooth -järjestelmien kanssa tai näiden toimintahäiriöistä aiheutuneista ongelmista.