Suzukin ympäristöohjelma

Suzukin ympäristöohjelman tarkoituksena ei ole vain suunnitella ympäristöasetukset täyttäviä autoja, vaan minimoida autojen haitalliset ympäristövaikutukset kokonaisuudessaan. Suzukin alihankkijat, kehitys- ja suunnitteluosasto ja maahantuojat ympäri maailman työskentelevät yhdessä tämän tavoitteen saavuttamiseksi.

Ympäristöystävällisempää teknologiaa

Suzukin insinöörit ponnistelevat kehittääkseen yhä ympäristöystävällisempiä autoja. Uuden tekniikan avulla voidaan pienentää haitallisia päästöjä ja kehittää autoja, jotka kuluttavat entistä vähemmän luonnonvaroja.

Kierrätettävyyden huomiointi suunnittelussa

Kun tuote lähestyy elinkaarensa loppuvaihetta, se tulisi kierrättää materiaalien säästämiseksi ja jätteiden vähentämiseksi. Kierrätettävyyden huomiointi vaikuttaa siihen, miten autoja suunnitellaan ja valmistetaan

Ajoneuvon purkaminen

Tarkat mallikohtaiset purkamistiedot helpottavat purkaamojen työtä ja helpottavat uudelleenkäytettävien osien tunnistamista ja hyödyntämistä.

Ajoneuvon poistaminen käytöstä ja kierrätys Suomessa

Vuoden 2004 syyskuun alusta lähtien on ajoneuvon viimeinen omistaja voinut poistaa henkilö- tai pakettiauton käytöstä veloituksetta viemällä sen romutettavaksi Suomen Autokierrätys Oy:n valtuutettuun vastaanottopisteeseen. Suomen Autokierrätys Oyn:n valtuutetussa vastaanottopisteessä romutettavaksi viety auto poistetaan rekisteristä ja auton omistajelle annetaan romutustodistus. Lisätietoja romuautojen kierrätyksestä löytyy osoitteesta www.autokierratys.fi

autokierratys_logo