Suzuki Swift 4X4 sisätilat

Suzuki Swift 4X4:n ohjaamo, joka kohottaa mielialaasi

Suzuki Swiftin ohjaamo on suunniteltu kuljettajaa silmällä pitäen – kaikki napit ja säätimet ovat siellä, missä odotat niiden olevan. Suzuki Swiftin hjaamoon istuttua tekee välittömästi mieli lähteä liikkeelle, kiitos ”kuljettaja ensin” –suunnittelufilosofian. Urheiluautoista tuttu D-muotoiltu ohjauspyörä, hyvin tukevat etuistuimet ja kuljettajan suuntaan käännetty keskikonsoli luovat urheilullisen ja laadukkaan ympäristön.

suzuki_swift_sisatilat_1

Suzuki Swiftin sisustustaa hallitsevaa tyylikästä mustaa piristävät hopeiset yksityiskohdat. Ohjaamon jokainen osa on suunniteltu tekemään ajamisesta hauskaa ja nautinnollista. Kojelaudassa on selkeä ja helppolukuinen mittaristo, jota korostavat valkoiset ja punaiset yksityiskohdat. Ajotietokoneen selkeältä näytöltä näet mm. polttoaineenkulutuksen sekä tankissa jäljellä olevalla polttoaineella ajettavissa olevan matkan. Pimeällä mittariston tyylikäs vaalea valaistus pääsee oikeuksiinsa.

Kattavasti varusteltu

Suzuki Smart Audio
Suzuki Smart Audio -järjestelmän suurelta seitsemän tuuman kosketusnäytöltä voit helposti ohjata musiikkia, videota, MirrorLink, Android Auto ja Apple CarPlay -yhteensopivaa matkapuhelinta*, radiota, mp3:a, USB:tä ja Bluetoothia.

MirrorLink, Android Auto tai Apple Car Play -yhteensopiva matkapuhelin liitetään USB-johdolla, minkä jälkeen puhelimen sovelluksia voi käyttää auton kosketusnäytön kautta*.

Peruutuskamera
Suzuki Swiftin vakiovarusteena oleva peruutuskamera avustaa pysäköimisessä.

Navigointi
Suzuki Smart Audion yhteyteen on saatavissa navigointi.

Turvallisuus
Törmäyksenestoavustin (RBS) ja mukautuva vakionopeudensäädin (ACC) ovat saatavissa lisävarusteena kaikkiin Swiftin varustetasoihin (GA ja GL).

Yllättävän tilava

Suzuki Swiftin kompaktit ulkomitat kätkevät sisälleen yllättävän paljon tilaa tavaroille ja matkustajille. Uuden rakenteen ansiosta Suzuki Swiftin istuimet on voitu asentaa alemmaksi, mikä on lisännyt pääntiloja. Leveämmän korin myötä etuistuimet ovat kauempana toisistaan, mikä antaa sivusuunnassa enemmän tilaa etumatkustajille.

Suzuki Swiftin suurin muutos on tavaratilassa, jonka tilavuus on 265 litraa. Kun epäsymmetrisesti 60:40 jaettu takapenkki taitetaan kokonaan pois käytöstä, tila kasvaa 947 litran suuruiseksi.

 

Runsaasti säilytystilaa

Matkalla on mukavaa myös se, että Suzuki Swiftin matkustamossa on paljon tilaa pikkutavaroille.

 

*Suzuki Motor Corporation tai Suzuki Motor Finland Oy eivät vastaa eri valmistajien mobiililaitteiden yhteensopivuudesta Suzuki-autojen MirrorLink- ja/tai Bluetooth -järjestelmien kanssa tai näiden toimintahäiriöistä aiheutuneista ongelmista.