Kuljettajalähtöinen ohjaamon suunnittelu

Swiftin ohjaamo tarjoaa todella mukaansatempaavan ajokokemuksen. Kaikki kuljettajan tarvitsemat instrumentit ja hallintalaitteet ovat sijoitettu siten, että ne tavoittaa helposti. Kaksisävyinen kojelauta ja etuovien verhoilu luovat ohjaamoon urheilullisen ilmeen.


Mittaristo

Urheilullisen ja tyylikkään mittariston yhteydessä on värinäyttöinen ajotietokone, jolta näet yhdellä silmäyksellä monenlaisia tietoja, mukaan lukien keskimääräisen ja hetkellisen polttoaineenkulutuksen, toimintamatkan, nopeusrajoitukset sekä edistyneiden turva- ja ajoa avustavien järjestelmien varoitukset.


Etuistuimet

Etuistuimien muotoilu heijastelee Swiftin ainutlaatuista luonnetta. Olkapäiden ja istuimen sivujen pehmusteet parantavat kuljettajan ja etumatkustajan matkustusmukavuutta. Hyvin tukea antavien istuimien ulkonäön viimeistelee verhoilun tyylikäs geometrinen kuvio.


9” tietoviihdejärjestelmä

Näyttö on sijoitettu kojelaidan yläosaan, ja se on hieman kallistettu kuljettajaa kohti, jotta katselu ja kosketusohjaus olisi helppoa. Lisäksi käyttöliittymä on räätälöitävissä, ja sitä voidaan käyttää navigointitietojen tai peruutuskameran kuvan näyttämiseen.


Ajoneuvon tiedot

Multimedialaitteen näytöltä voi katsoa myös auton reaaliaikaisia tietoja, kuten hetkellisen polttoaineenkulutuksen, keskimääräisen polttoaineenkulutuksen, toimintamatkan, hybridijärjestelmän energiavirran ja erityyppisiä varoitusviestejä.


Ilmastointilaite

Swift GL+ -varustetason mallit on varustettu manuaalisella ilmastointilaitteella, jossa on digitaalinen ohjauspaneeli.


USB- ja 12V pistorasia

Swiftissä on 12V pistorasia ja USB-pistorasia laiteliitäntöjä varten. Lisäksi GL+ -varustetason malleissa on USB-liitännät mobiililaitteiden lataamiseen (Type-A 2,4Ah, Type-C 3,0Ah).


Paljon säilytystilaa

Mukavilla istuimilla ja kaikilla mukavuuksilla varustettu Swift tekee jokaisesta matkasta nautinnollisen. Siellä on säilytystiloja pienten tavaroiden pitämiseen järjestyksessä ja käden ulottuvilla, sekä muki- ja pullotelineet suosikkijuomillesi.


 

Käytännöllinen tavaratila

Tavaratilassa on leveä ja matala lastausaukko, joka helpottaa lastaamista ja purkamista. Lisäksi kokoontaitettavat, 60/40 jaetut takaistuinten selkänojat antavat sinun muokata tavaratilaa tarpeidesi mukaan. Swiftin tavaratila on perusasennossa 265 litraa ja takaistuinten selkänoja kaadettuina 980 litraa.