NYT KORKO 0 % KOKO SUZUKI-MALLISTOON!
EI MUITA KULUJA!
OSTA NYT, ALOITA LYHENNYKSET VASTA 6 KUUKAUDEN PÄÄSTÄ.

Rahoitettava osuus max. 20 000 €
Rahoitusaika max. 48 kk
Tarvittaessa voit ottaa 6 kuukautta lyhennysvapaata. Voit valita hyödynnätkö lyhennysvapaan heti vai myöhemmin!

* Rahoitusesimerkki: auton hinta esim. 24 589 €, vaihtoauto/käsiraha 4589 €, rahoitettava osuus 20 000 € (max. 20 000 €), perustamiskulu 0 €, rahoitusaika max. 48 kk, käsittelymaksu 0 €/erä, korko 0 %, kk-erä 297,87 €, viimeinen suurempi erä 6 000 €. Todellinen vuosikorko 0,00 %. Korko sopimusajalta 0,00 €. Luottokustannukset 0 €. Auton todellinen luottohinta yhteensä 24 589 €. Palvelun tuottaa DNB Auto Finance Oy, Urho Kekkosen katu 7 B, 00100 Helsinki. Normaali luottopäätöskäytäntö. Rahoitus edellyttää rahoitus- ja kaskovakuutuksen.

 

SUZUKI VITARAAN AUTOMAATTIVAIHTEISTO ERIKOISHINNALLA!
ETU JOPA 2400 €! TOIMI HETI!

VITARA AUTOMAATTI ALK.  24 589 €

Suzuki Vitara on kiitelty neliveto, joka on tutkitusti ja tunnetusti luotettava sekä kestävä. Vitaran runsas vakiovarustelu ja kattava arsenaali turvavarusteita yllättävät vaativankin autoilijan. Törmäystestissä Vitara on saanut täydet viisi tähteä. AllGrip-nelivetotekniikka huolehtii puolestasi siitä, että voima välittyy tiehen aina oikealla tavalla – joko automaattisesti tai valitsemasi ajoasetuksen mukaan. AllGrip Select -nelivetojärjestelmässä on valittavissa
neljä ajoasetusta (Auto, Sport, Snow ja Lock), joilla optimoidaan pito, ajettavuus ja polttoaineenkulutus erilaisten kelien ja olosuhteiden mukaan. Tule ja koe Suzukin erinomaisuus! Suomen säätä et voi valita – Suzukin voit.

 

SUZUKI SMARTDRIVE-AUTOVAKUUTUS 39 €/kk

Suzuki SmartDrive-autovakuutus sisältää liikennevakuuutksen ja laajan kaskon.

TUTUSTUMISTARJOUKSENA TARJOAMME NYT ENSIMMÄISEN
VUODEN VAKUUTUSMAKSUT HINTAAN 39 €/KK*

Ensimmäisen vuoden jälkeen Suzuki SmartDrive Autovakuutuksen hinta määräytyy yksilöllisesti asiakkaan ja auton mukaan. Pystymme tarjoamaan kilpailukykyiset hinnat myös kuljettajille, jotka ovat jo saavuttaneet korkean bonustason.

NYT SMARTDRIVE MAKSUTURVA KAUPAN PÄÄLLE

Tarjoamme nyt Autovakuutukseen veloituksetta myös SmartDrive Maksuturvan, joka sisältää oikeuden 400 €:n kuukausikorvaukseen esimerkiksi työttömyyden tai tapaturmaisen työkyvyttömyyden varalta.

Lue lisää SmartDrive-vakuutuksesta ›

 

Suzukin edut ovat voimassa uusiin asiakastilauksiin 31.8.2020 asti.