SISÄTILAT

Ohjaamossa yhdistyvät mukavuus, ylellisyys ja ajamisen helppous. Mukava, ergonomisesti muotoiltu sisustus sekä korkealaatuiset materiaalit ja tyylikkäät yksityiskohdat luovat parhaan mahdollisen ajoelämyksen.

Istuimet

Acrossin mukavat ja näyttävät istuimet ovat verhoiltu synteettisella nahalla. Etuistuimien hyvä sivuttaistuki ja jämäkät jouset tekevät autossa istumisesta mukavampaa. Kuljettaja löytää hetkessä mainion ajoasennon istuimen monipuolisten sähkösäätöjen sekä sähköisesti säädettävän ristiselän tuen avulla

Takaistuimien selkänojassa on kallistuksen säätö. Selkänoja on myös taitettavissa kahdessa osassa (60:40).

Mittaristo ja 7-tuumainen monitoiminäyttö 

Selkeästä ja helppolukuisesta mittaristosta ja monitoiminäytöstä selviää tiedot yhdellä silmäyksellä. Monitoiminäytöllä on esitetty mm. jäljellä oleva ajomatka sähköllä, akun varaustila, G-voimat, ECO-pisteet ja E-Four -nelivedon tila. Nopeusmittari on esitetty sekä digitaalisessa että analogisessa muodossa.

Automaatti-ilmastointi

Acrossin kaksialueinen automaatti-ilmastointilaite havaitsee, mitkä istuimet ovat käytössä ja tarjoaa ilmastointia vain miehitetyille paikoille säästäen energiaa mukavuudesta tinkimättä.

9-tuumainen audiojärjestelmä

Isolta 9”-kosketusnäytöltä voit helposti ohjata Android Auto- tai Apple CarPlay -yhteensopivaa matkapuhelinta, radiota ja Bluetoothia. Peruuttaminen on myös helppoa suuren peruutuskameran kuvan ansiosta.

Tavaratila

Tavaratilan lastausaukko on korkea ja leveä, jotta voit hyödyntää helposti suuren tavaratilan, jonka tilavuus on perusasennossa 490 litraa. Takaistuimet kaadettuna tavaratilaa on jopa 1604 litraa.

Sähkötoiminen takaluukku jalanheilautustoiminnolla

Sähkötoiminen takaluukku aukeaa kätevästi heilauttamalla jalkaa takapuskurin keskikohdan alla. Erinomainen apu kun kätesi ovat täynnä tavaroita.

Kätevää säilytystilaa

Kätevät säilytystilat pitävät ohjaamossa olevat kolikot, juomat, älypuhelimet ja muut pienet henkilökohtaiset esineet järjestettyinä ja helposti ulottuvillasi.