SISÄTILAT

Ohjaamossa yhdistyvät mukavuus, ylellisyys ja ajamisen helppous. Mukava, ergonomisesti muotoiltu sisustus sekä korkealaatuiset materiaalit ja tyylikkäät yksityiskohdat luovat parhaan mahdollisen ajoelämyksen.

Istuimet

Acrossin mukavat ja näyttävät istuimet on verhoiltu synteettisellä nahalla. Etuistuimien hyvä sivuttaistuki ja jämäkät jouset tekevät autossa istumisesta mukavampaa. Kuljettaja löytää hetkessä mainion ajoasennon istuimen monipuolisten sähkösäätöjen sekä sähköisesti säädettävän ristiselän tuen avulla

Takaistuimien selkänojassa on kallistuksen säätö. Selkänoja on myös taitettavissa kahdessa osassa (60:40).

12,3-tuumainen monitoiminäyttö 

Selkeästä ja helppolukuisesta monitoimimittaristosta näet tärkeimmät ajotiedot yhdellä silmäyksellä. Voit valita joko analogisen tai digitaalisen nopeusmittarin, ja perinteisten ajotietojen lisäksi mittaristo näyttää myös esimerkiksi jäljellä olevan ajomatkan sähköllä, akun varaustilan, G-voimat, ECO-pisteet ja E-Four-nelivedon tilan.

Automaatti-ilmastointi

Acrossin kaksialueinen automaatti-ilmastointilaite havaitsee, mitkä istuimet ovat käytössä, ja tarjoaa ilmastointia vain miehitetyille paikoille säästäen energiaa mukavuudesta tinkimättä.

10,5-tuumainen audiojärjestelmä

Isolta 10,5 tuuman kosketusnäytöltä voit helposti ohjata Android Auto- tai Apple CarPlay -yhteensopivaa matkapuhelinta, radiota ja Bluetoothia. Peruuttaminen on myös helppoa suuren peruutuskameran kuvan ansiosta. Apple CarPlay toimii myös langattomasti.

Tavaratila

Perusasennossa tavaratilan tilavuus on 490 litraa. Takaistuimet kaadettuina tavaratilaa on jopa 1604 litraa. Tavaratilan lastausaukko on korkea ja leveä, jotta voit hyödyntää tavaratilan suurta kokoa mahdollisimman helposti.

Sähkötoiminen takaluukku jalanheilautustoiminnolla

Sähkötoiminen takaluukku aukeaa kätevästi heilauttamalla jalkaa takapuskurin keskikohdan alla. Ominaisuus on erinomainen apu, kun kätesi ovat täynnä tavaroita.

Kätevää säilytystilaa

Kätevät säilytystilat pitävät ohjaamossa olevat kolikot, juomat, älypuhelimet ja muut pienet henkilökohtaiset esineet järjestettyinä ja helposti ulottuvillasi.