TÄYSI UUSI SUZUKI JIMNY

Suzuki Jimny -automallin tarinaan kirjoitetaan uusi luku, kun neljäs sukupolvi esitellään. Legendaarinen Suzuki Jimny siirtyy uuteen sukupolveen kunnioitettavassa kahdenkymmenen vuoden iässä. Tärkeät asiat säilyvät ennallaan, Jimny on jatkossakin aito maasturi, jossa on erillinen tikapuurunko ja alennusvaihde.

Suzuki Jimnyn ulkonäkö korostaa auton mainioita maasto-ominaisuuksia. Käytännöllisen muotoilun, tasaisen konepellin ja pystyn tuulilasin ja sivuikkunoiden ansiosta Jimnyn kulmat on helppo arvioida niin vaikeassa maastossa ajettaessa kuin kaupungissa pysäköitäessä. Mustat puskurit ja lokasuojien kaarilistat suojaavat maalipintaa naarmuilta ja kiveniskuilta. Pyöreät ajovalot ja suuntavilkut ovat tuttuja aikaisemmista Jimnyistä. Pystyt sivuikkunat ehkäisevät tehokkaasti lumen kasautumista ja tasaiselta katolta sekä konepelliltä on helppo pudottaa lumet talvella. Katolla olevat vesikourut estävät veden tippumisen autoon noustaessa sadesäällä. Takavalot on sijoitettu puskuriin lastausaukon leveyden maksimoimiseksi.

Uuden Suzuki Jimnyn saa kaksiväriyhdistelmänä, joilloin autossa on musta katto ja joihin voi valita auton muun värin kolmesta ulkovärivaihtoehdosta tai kokonaan yksivärisen auton viidestä värivaihtoehdosta. Jimnyn sisustuksessa korostuu käytännöllisyys ja hallintalaitteiden hyvä sijoittelu. Kojelaudan keskelle on tullut muista Suzuki-malleista tuttu helppokäyttöinen tietoviihdejärjestelmän kosketusnäyttö.

Suzuki Jimnyn rakenne on pääosin ennallaan eli siinä on erillinen tikapuurungolle kiinnitetty kori. Jimnyn voimansiirrossa jatketaan nykyisellä linjalla eli siinä on kytkettävä neliveto ja alennusvaihteisto, kuten kunnon maasturissa pitää olla.

”Elämä on matka” -sanonta on yleinen tapa sanoa, että seikkailuhenkeä ei tule unohtaa. Suzuki Jimnyn kuljettajalle lumi, muta, kivikko tai vesi eivät ole syitä viivästyttää seuraavaa seikkailua. Ne ovat syitä lähteä. Suzuki Jimnyn nelivedon ansiosta pääset perille kohteeseesi.

Suzuki Jimny – offroad legenda – mene minne haluat!

Älä anna minkään olla tielläsi. Minne ikinä haluatkaan mennä, Jimny vie sinut sinne ja takaisin. Jimnyn jo legendaksi muodostunut offroad-suorituskyky täyttää odotuksesi – ja enemmänkin. Jimnyn uusittu ulkonäkö on entistäkin tyylikkäämpi.