SISÄTILAT


Tilava matkustajille

S-Crossin tilava ohjaamo tuntuu kokoaan suuremmalta. Tilan tuntua lisää suuri ja pysty etuikkuna sekä hyvä sivunäkyvyys.

Etu- ja takaistuimilla on runsaasti tilaa, jolloin on helppo rentoutua ja nauttia kyydistä.

Monikäyttöinen tavaratila

Takaistuimien selkänojat taittuvat 60:40 suhteessa, ja tavaratilan välikansi voi olla eriasennoissa. Tavaratilassa on kätevä kuljettaa erilaisia ja erimuotoisia tavaroita. Perusasennossa S-Crossin tavaratila on 430 litraa.

 

 

Multimediajärjestelmä

Multimediajärjestelmästä löytyy mm. langaton Apple CarPlay® ja Android Auto ™, äänikomennot ja handsfree-puhelut. Vakiotoimintoihin kuuluu myös radio, musiikki ja elokuvat USB:n kautta, iPod ja Bluetooth® -musiikin toisto. Kosketusnäytöltä näkee myös auton tietoja, kuten polttoaineenkulutuksen, jäljellä olevan ajomatkan, hybridijärjestelmän toiminnan, varoitukset, peruutuskameran kuvan. GL+-varustetaso on varustettu 7 tuuman WVGA-näytöllä, kun taas GLX+SR-varustetaso on varustettu 9 tuuman HD-näytöllä ja navigointijärjestelmällä. *

*Ei suomenkielinen

7-tuumainen multimedianäyttö (GL ja GL+)

9-tuumainen multimedianäyttö (GLX)


Älypuhelimen yhdistäminen

Apple CarPlay™ -sovelluksella voi yhdistää iPhonen langattomasti tai USB -yhteyden kautta auton näytölle, jolloin iPhonea voi ohjata joko äänikomennoilla tai auton näytöltä.

Android Auto™ on yksinkertaisempi ja turvallisempi tapa käyttää puhelinta autossa. Android Auto -yhteensopiva matkapuhelin liitetään USB-johdolla, minkä jälkeen puhelinta voi käyttää auton näytöltä tai äänikomennoilla.

 


Kaksialueinen automaattinen ilmastointilaite

Kaksialueisen automaatti-ilmastoinnin lämpötilan voi säätää kuljettajan ja matkustajan yksilöllisten mieltymysten mukaan.

 

Istuinverhoilu

GLX+SR-varustetason tyylikkäissä ja ergonomisesti muotoilluissa istuimissa on aitoa nahkaa sivuilla ja kuvioitua synteettistä nahkaa keskellä. GL+-varustetason istuimissa on sama muotoilu, mutta kangasverhoiltuna.

 

Lämmitetyt etuistuimet

Etuistuimet on varustettu istuinlämmittimillä, joissa on kaksi eri lämmitystehoa. Takamatkustajien lämmityskanava on myös vakiona.

 

Säädettävä takaistuimen selkänoja

Takaistuimen selkänoja on säädettävissä kahteen asentoon mukavuuden lisäämiseksi tai tavaratilan maksimoimiseksi.

 

Panoraamakattoluukku

Avattava panoraamakattoluukku tuo runsaasti valoa ja raikasta ulkoilmaa. (GLX+SR)