Suzuki Ignis sisätilat

Kuljettaja saa paljon tietoa, sillä Igniksessä on ajotietokone, joka kertoo ulkolämpötilan lisäksi mm. polttoaineenkulutuksen, sen riittävyyden ja keskinopeuden. Vaihtamistarpeen ilmaisin auttaa ajamaan taloudellisesti. Vakiona on myös Suzuki Smart Audio, jonka suurelta 7-tuumaiselta kosketusnäytöltä voit seurata peruutuskameran kuvaa tai käyttää yhteensopivan älypuhelimen sovelluksia. Navigointi on saatavissa lisävarusteena GL-varustelutasossa. Varustukseen kuuluu myös Bluetooth, ja kuljettaja voi hoitaa niin puhelut kuin äänentoiston säädöt ohjauspyörän kytkimillä.

 

Tilava matkustamo

Igniksen täysin uuden pohjalevyn ansiosta moottoritila on mahdollisimman pieni, jolloin auton sisään jää matkustajille enemmän tilaa. Matalan pohjalevyn ansiosta matkustamossa on myös paljon päätilaa etu- ja takaistuimilla.

Säädettävä takaistuin parantaa tilankäyttöä

Vasen ja oikea takaistuin siirtyvät erikseen eteen- ja taaksepäin 16,5 senttiä, jolloin istuinten sijaintia voidaan muuttaa sen mukaan, tarvitaanko takaistuimilla jalkatilaa vai tavaratilassa enemmän säilytystilaa.

Tavaratilan tilavuutta voidaan säätää kuljetustarpeen mukaan

Tavaratila on 204 litraa ja takaistuimia siirtämällä eteenpäin, saadaan tavaratilaa kasvatettua 373 litraan. Takaistuimien selkänojat voidaan taittaa 50:50-suhteessa tavaratilan kasvattamiseksi.

Pirteä sisätilojen väritys

Oranssit tai harmaat yksityiskohdat keskikonsolin sivuissa ja ovenkahvoissa lisäävät pirteyttä auton sisätiloihin.

Suzuki Smart Audio bluetooth-/audio-/videojärjestelmä kosketusnäytöllä

Suzuki Smart Audio -järjestelmän isolta 7” kosketusnäytöltä voit helposti ohjata musiikkia, videoita, MirrorLink-, Android Auto- tai Apple CarPlay -yhteensopivaa matkapuhelinta, radiota, mp3:a, USB:tä ja Bluetoothia.

MirrorLinkTM-, Android Auto- tai Apple CarPlay -yhteensopiva matkapuhelin liitetään USB-johdolla, minkä jälkeen puhelimen sovelluksia voi käyttää kosketusnäytön kautta (Suzuki Motor Finland Oy ei vastaa mahdollisista yhteensopivuusongelmista).

Peruutuskamera

Peruutuskamera avustaa autoa peruutettaessa.

3D-navigaattori

Helppokäyttöinen 3D-navigaattori (ei suomenkielinen) on saatavissa lisävarusteena GL-varustelutasossa. GLX:ssä navigointi on vakiovarusteena.

 

 

Helppolukuinen ja tyylikäs kojelaudan mittaristo

Mittaristossa näkyvät perustiedot, kuten ulkolämpötila, kellonaika, mittarilukema ja nopeus. Näytettäviä tietoja voidaan muuttaa mittariston tai ohjauspyörän vieressä olevien kytkimien avulla.