Täynnä turvavarusteita

Suzuki on sitoutunut parantamaan autojen turvallisuutta, ja tarjoamaan mielenrauhaa erilaisiin ajotilanteisiin. Yksi mukavan ja stressittömän omistajakokemuksen tärkeimmistä puolista on luottamus autoon ja sen ajamiseen. Suzukin erittäin kattava turvavarustelu tekee ajamisesta miellyttävämpää.

Törmäyksenestoavustin (DSBS)

Törmäyksenestoavustin auttaa estämään törmäyksiä muiden ajoneuvojen ja jalankulkijoiden kanssa. Järjestelmän sensorit tarkkailevat liikenneympäristöä ja järjestelmä varoittaa kuljettajaa mahdollisesta törmäysriskistä ja tarpeen mukaan jarruttaa automaattisesti pyrkien välttämään törmäyksen tai ainakin vähentämään törmäyksestä aiheutuvia vahinkoja


Aktiivinen kaistavahti

Järjestelmä hyödyntää kamerasensoria tunnistaakseen auton ajautumisen ajokaistan ulkopuolelle, ja se varoittaa siitä äänimerkillä ja varoitusvalolla Tarvittaessa järjestelmä kääntää itse ohjauspyörää estääkseen auton ajautumisen ajokaistan tai tien ulkopuolelle.


Kuljettajan vireystilan valvontajärjestelmä

Järjestelmä hyödyntää samoja sensoreita kuin kaistavahti havainnoidakseen ajoneuvon asentoa ja tahatonta ajelehtimista esim. kuljettajan väsymystilan vuoksi. Onnettomuustilanteiden ehkäisemiseksi järjestelmä varoittaa kuljettajaa äänimerkillä ja ilmoituksella auton monitoiminäytöllä, jotta kuljettaja ryhtyisi korjaavaan toimenpiteeseen.


Liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä

Liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä seuraa liikennemerkkejä ja näyttää ne monitoiminäytöllä, jos kuljettaja ei huomaa niitä ajaessaan.


Mukautuva vakionopeussäädin

Mukautuva vakionopeussäädin ylläpitää mitä tahansa määrättyä ajonopeutta, kun edessä ei ole ajoneuvoa, ja tarpeen mukaan mukauttaa S-Crossin nopeuden edellä kulkevan ajoneuvon nopeuteen säilyttäen riittävän turvavälin.

Lisäksi automaattivaihteisessa S-Crossissa Järjestelmä myös pysäyttää S-Crossin, jos edellä kulkeva ajoneuvo pysähtyy. Mikäli edessä oleva ajoneuvo lähtee liikkeelle 2 sekunnin sisällä, S-Cross lähtee myös liikkeelle säilyttäen riittävän turvavälin.


Kuolleen kulman valvontajärjestelmä

Kuolleen kulman valvontajärjestelmä auttaa vaihtamaan kaistaa turvallisemmin. Sen tutka-anturit tarkistavat kuolleet kulmat auton molemmilla puolilla. Jos järjestelmä havaitsee ajoneuvon, vastaavan puolen sivupeiliin syttyy varoitusvalo.


Mäkilähtöavustin

Mäkilähtöavustin pitää jarrut päällä kahden sekunnin ajan, kun kuljettaja siirtää jalan jarrulta kaasulle. Verraton apu esimerkiksi taskuparkkeeraamiseen jyrkässä mäessä.


Risteävän liikenteen varoitusjärjestelmä

Peruutettaessa pois pysäköintiruudusta, risteävän liikenteen varoitusjärjestelmä havaitsee sivuilta lähestyvät autot ja antaa äänimerkin ja ilmoituksen auton monitoiminäytöllä.

 


360° pysäköintikamera

360 asteen pysäköintikamera lisää turvallisuutta ja mukavuutta. Se käyttää neljää kameraa (edessä, takana ja molemmilla sivuilla) luodakseen erilaisia näkymiä, mukaan lukien 3D-näkymä ja lintuperspektiivi turvallisempaa pysäköintiä varten. (GLX+SR)