SUZUKI-KASKO

 

HUOLENPITOSOPIMUKSEN OSANA

Suzuki astuu uuteen aikakauteen autovakuutuksen saralla Suomessa esitellessään Suzuki-kaskovakuutuksen. Tämä innovatiivinen ratkaisu täydentää huolenpitosopimusta tarjoten samalla täysin erillisen ja riippumattoman lisävakuutuksen rinnalle. Voit siis säilyttää nykyisen tai aiemman vakuutusyhtiösi liikennevakuutuksen ja samalla liittää Suzuki-kaskovakuutuksen osaksi Suzuki-huolenpitosopimustasi. Kaskon siirtämisellä ei myöskään ole vaikutusta liikennevakuutusmaksuihisi.

 

ENSIMMÄINEN KUUKAUSI VELOITUKSETTA

Valitessasi Suzuki-kaskon huolenpitosopimuksen yhteydessä, saat ensimmäisen kuukauden vakuutusmaksut veloituksetta. Yhdistämällä kaskovakuutuksen ja huolenpitosopimuksen maksat kätevästi vain yhden laskun. Tämä tarkoittaa, että kaikki Suzukisi kunnossapitoon ja kuntoon liittyvät kulut ja riskit on katettu yhdellä vaivattomalla ratkaisulla, jotta sinä voit nauttia huolettomasta ajamisesta täysin siemauksin.

 

LAAJA JA MONIPUOLINEN TURVA EDULLISESTI

Suzuki-kasko on ainutlaatuinen vakuutustuote, jonka myöntää ranskalainen vakuutusyhtiö Wakam. Vakuutuksen hankkiminen on vaivatonta: auto liitetään Suzuki-maahantuojan vakuutuspalveluyhtiön ottamaan vakuutukseen. Tämä takaa edulliset vakuutusmaksut ja kattavan vakuutusturvan riippumatta nykyisestä bonustasostasi. Suzuki-kasko tarjoaa laajaa turvaa erilaisissa tilanteissa, kuten kolari-, hirvivahinko-, ilkivalta-, palo- ja varkaustapauksissa. Laaja kasko sisältää lisäksi monipuoliset lisäturvat, kuten laajennetun uusarvolunastuksen, autopalvelu-, oikeusturva-, osamaksu- ja leasingvakuutukset sekä lasivakuutuksen.

 

MITEN SAAN SUZUKI-KASKON AUTOONI?

Suzuki-huolenpitosopimusta ja Suzuki-kaskoa tarjotaan sinulle Suzuki-autosi hankinnan yhteydessä maahantuojan ja joidenkin Suzuki-jälleenmyyjien yhteisenä kampanjana. Voit myös halutessasi jättää soittopyynnön Suzuki-kaskosta vakuutusasioiden asiakaspalveluun alla olevasta painikkeesta.

 

 


Ranskalainen Wakam on Euroopan johtava palveluihin upotettujen vakuutusratkaisujen toimittaja. Yhtiöllä on 150 jakelukumppania yli 32 maassa. Yhtiön vakuutusmaksutulo vuonna 2022 oli 650 miljoonaa euroa.

Lue lisää Wakamin kansainvälisiltä sivuilta täältä >>

 

TEE VAHINKOILMOITUS TÄSTÄ >>