Suzuki SmartDrive Autovakuutus

Suzuki SmartDrive Autovakuutus on uudenlainen tapa hankkia autoon vakuutus, sillä auton ostaja ei itse ota vakuutusta vaan sopii, että auto liitetään maahantuojan vakuutuspalveluyhtiön ottamaan vakuutukseen. Autovakuutuksen uudenlainen toteutustapa mahdollistaa edulliset vakuutusmaksut ja kattavan vakuutusturvan asiakkaan nykyisestä bonustilanteesta riippumatta.

SUZUKI SMARTDRIVE AUTOVAKUUTUS SISÄLTÄÄ LIIKENNEVAKUUTUKSEN JA LAAJAN KASKON

Liikennevakuutus on lakisääteinen vakuutus kaikille liikenteessä käytettäville autoille. Vakuutuksesta korvataan vahingon sattuessa kaikki osapuolille sattuneet henkilövahingot ja mahdollisen syyttömän osapuolen omaisuudelle koituneet vahingot. Liikennevakuutus ei korvaa syyllisen osapuolen autoon tai omaisuuteen kohdistuneita vahinkoja.

Laaja kaskovakuutus on vapaaehtoinen vakuutus, jolla saa kattavan turvan kolari-, hirvivahinko-, ilkivalta-, palo- ja varkaustilanteissa. Laaja kasko sisältää myös seuraavat turvat; laajennettu uusarvolunastus sekä autopalvelu-, oikeusturva-, osamaksu- ja leasingvakuutukset. Lisäksi asiakkaanamme saat erityishinnat tuulilasin vauriokorjauksissa.

Tutustu vakuutusehtoihin tarkemmin osoitteessa SmartDrive.fi:

SmartDrive Autovakuutus ›

SMARTDRIVE MAKSUTURVA

Tarjoamme Autovakuutukseen lisäpalveluna SmartDrive Maksuturvan, joka sisältää oikeuden 300-700 euron kuukausikorvaukseen esimerkiksi työttömyyden tai tapaturmaisen työkyvyttömyyden varalta. Hinta määräytyy asiakkaalle tehdyn tarjouksen perusteella.

Lue lisää Maksuturvasta ›

NÄIN SAAT SUZUKI SMARTDRIVE AUTOVAKUUTUKSEN

Saat Suzuki SmartDriven autosi vakuutukseksi näin:

  • kysy vakuutusta Suzuki-jälleenmyyjältäsi tai
  • soita numeroon suoraan 020 799 7502 (ark. 9–16)**

Lisätietoja saat SmartDrive-asiakaspalvelusta.

SmartDrive-asiakaspalvelun yhteystiedot ›

**Puhelun hinta kiinteästä verkosta 8,21 senttiä/puh + 6,9 senttiä/min matkapuhelimesta 8,21 senttiä/puh + 14,9 senttiä/min.