Suzuki tuplaa etusi! Hyödynnä 3000 €:n romutuspalkkio Suzuki Swift Hybridiin!

Osta nyt Suomen edullisin nelivetohybridi – Suzuki Swift. Saat 1500 euron romutuspalkkion päälle Suzuki-superedun: 1500 euroa. Yhteensä 3000 euroa – vain Suzuki-liikkeistä. Tervetuloa.

Uuden Suzuki Swiftin ostaja voi hyödyntää 1500 € romutuspalkkion, sillä auton päästöt sopivat 110 g/km* enimmäisrajan sisälle. Romutuspalkkio koostuu valtion 1000 € osuudesta ja autoalan 500 € osuudesta.

Romutuspalkkio on ollut viimeksi käytössä 2015 ja se otetaan käyttöön uudistuneena 1.1.2018 alkaen. Hallitus on varannut romutuspalkkiokampanjan käyttöön 8 miljoonan euron määrärahan.

Romutuspalkkio  toimii näin:

  • Romutettava ja hankittava auto tulevat olla molemmat henkilöautoja.
  • Romutettava auto tulee toimittaa viralliseen vastaanottopisteeseen, josta auton omistaja saa virallisen romutustodistuksen, joka toimitetaan myyjäliikkeeseen oston yhteydessä. Romutustodistuksen tulee olla päivättynä välille 1.1.–31.8.2018. Katso tästä vastaanottopaikat ›
  • Romutettavan auton tulee olla liikennekäytössä romutushetkellä ja vähintään yhden päivän liikennekäytössä vuoden 2017 aikana. Romutettavan auton ei tarvitse olla tieliikennekelpoinen, jolloin myös katsastamattomat autot soveltuvat romutuspalkkioon. Auton tulee olla rekisteröity 31.12.2007 tai ennen sitä.
  • Romutuspalkkio myönnetään romutettavan auton viimeiselle ajoneuvoliikennerekisteriin merkitylle omistajalle, joka on omistanut auton tai ollut sen haltija yhtäjaksoisesti 12 kk ennen romutusta. Omistajan tulee olla yksityishenkilö. Romutuspalkkion voi hyödyntää samasta autosta vain kerran ja uuteen autoon voi hyödyntää vain yhden romutuspalkkion.
  • Tilaussopimus uudesta autosta tulee olla päivättynä välille 1.1.–31.8.2018 ja uusi auto on rekisteröitävä 31.12.2018 mennessä.

Romutuspalkkio  ohjaa kohti pienempiä päästöjä ja parantaa liikenneturvallisuutta

Romutuspalkkion tavoitteena on pienentää henkilöautoliikenteen tuottamia päästöjä ja parantaa liikenneturvallisuutta. Tavoitteet saavutetaan poistamalla liikenteestä elinkaarensa päässä olevia autoja ja korvaamalla ne uusilla pienipäästöisillä ja moderneilla turvallisuusominaisuuksilla varustetuilla autoilla. Romutuspalkkio myös lisää valtion verotuloja auto- ja arvonlisäverotulojen kasvun kautta – esimerkiksi vuoden 2015 kokeilussa jopa 60% auton hankkineista ei olisi ostanut uutta autoa ilman romutuspalkkiota.

Romutuspalkkio on käytettävissä koko Suzuki jälleenmyyjäverkostossa

Etsi lähin jälleenmyyjäsi

 

* NEDC-mittaustavan mukaan tai uuden WLTP-mittaustavan mukaan, mikäli alhaisempi kuin NEDC.