Tekniikka

Moderni ja suorituskykyinen bensiiniturbomoottori

SX4 S-Crossin moottori on erittäin suorituskykyinen, mutta samalla taloudellinen ja vähäpäästöinen. Uuden 1,0-litraisen Boosterjet-turbomoottorin suurin teho on 112 hv (82 kW) ja maksimivääntö on 170 Nm. Maksimivääntö on tarjolla matalilla kierroksilla (2000-3500 k/min), joka tekee ajamisesta helppoa ja nautinnollista.

Vaihteistot

Viisivaihteinen manuaalivaihteisto. Optimoidut vaihteiden välityssuhteet parantavat polttoainetaloudellisuutta ja kevyt vaihteensiirto tekee ajamisesta helppoa.

Kuusivaihteinen automaattivaihteisto. Automaattivaihteiston kanssa ajaminen on vaivatonta. Moottorin vääntö on aina paras mahdollinen, jolloin polttoaineenkulutus on mahdollisimman vähäinen.

Suzuki_SX4_S-Cross_sisätilat08

Alusta ja kori

Tasapainoinen jousitus
Jousitusjärjestelmä on viritetty Eurooppalaisia teitä varten, jotta saadaan paras yhdistelmä vakautta, mukavuutta ja hiljaisuutta. Edessä on MacPherson-joustintuet kierrejousilla ja takana yhdystukirakenne erillisillä kierrejousilla.

Jäykkä ja kevyt kori
Suurlujuusterästä käyttämällä korista on saatu jäykkä ja kevyt. Tämä auttaa vakaan ajokäytöksen ja erinomaisen polttoaine- talouden toteutuksessa, sekä lisää samalla turvallisuutta.