Sisätilat

Uuden SX4 S-Crossin vakiovarusteluna on mm. automaattinen 2-alueilmastointi, avaimeton sisäänkäynti- ja käynnistysjärjestelmä, Suzuki Smart Audio 7” kosketusnäytöllä, peruutuskamera, vakionopeudensäädin, hämärätunnistin, sadetunnistin, 17” kevytmetallivanteet, LED-lähi- ja -kaukovalot, LED-päiväajovalot, mäkilähtöavustin ja 7 turvatyynyä.

Navigointi (ei puhu suomea) on saatavilla lisävarusteena.

Suzuki_SX4_S-Cross_sisätilat01

Monitoiminäyttö
Mittariston keskelle sijoitettu monitoiminäyttö kertoo mm. seuraavat eri tiedot: polttoaineenkulutus, jäljellä oleva ajomatka, nelivetotila (4WD-mallit). Näyttö osoittaa myös oikean  vaihteenvaihtoajankohdan, jolloin polttoainetaloudellisuus on paras mahdollinen.

Suzuki_SX4_S-Cross_sisätilat04

Automaattinen kaksialueilmastointi
Automaattinen kaksialueilmastointilaite antaa mahdollisuuden henkilökohtaiseen mukavuuteen, sillä kuljettaja ja etumatkustaja voivat säätää lämpötilan itselleen sopivaksi.

Mukava matkakumppani

Kun istuudut ja teet olosi mukavaksi, huomaat, että Suzuki SX4 S-Crossissa on tilaa juuri siellä, missä sitä eniten tarvitaan. Tilavat istuimet luovat viihtyisyyttä, ajatpa sitten kaupungilla tai pidempää matkaa. SX4 S-Crossissa viihdyt jopa niin hyvin, että haluat etsiä pidempiä reittejä matkallesi.

Suzuki_SX4_S-Cross_sisätilat02

Säädettävä ohjauspyörä
Ohjauspyörää voi säätää jokaiselle kuljettajalle sopivaksi korkeus- ja pituussäädön avulla.

Etukeskikyynärnoja ja konsolilokero USB-liitännällä
Etukeskikyynärnoja, jonka sisällä on lokero ja sisäänrakennettu USB-portti, voidaan säätää sopivaan asentoon.

Erinomainen näkyväisyys
Isot ovipeilit on sijoitettu ovenkarmin alareunaan, jotta kuljettajalla olisi mahdollisimman hyvä näkyvyys joka suuntaan.

Tilava matkustamo
Viisi aikuista mahtuu mukavasti mukaan. Runsaat jalkatilat varmistavat rennon matkan. Lastenistumet saat kiinni Isofix-kinnikkeillä.

Suzuki_SX4_S-Cross_sisätilat05

Takaistuimen keskikyynärnoja ja mukipidikkeet
Sisäänvedettävä keskikyynärnoja lisää takamatkustajien viihtyisyyttä. Mukana on myös kaksi mukipidikettä.

Säädettävä takaistuimen selkänoja
Takaistuimen selkänojan voi säätää kahteen kulmaan. Toinen korostaa mukavuutta. Toinen antaa lisää tavaratilaa.

Ylellisyyttä matkalle

Suzuki SX4 S-Crossin ohjaamossa kaikki hallintalaitteet ja säätimet ovat täsmällisesti juuri siellä missä pitääkin. Ohjaamon avaruus, selkeys ja tyylikkyys luovat viihtyisyyttä pitkällekin matkalle. SX4 S-Crossin monet mukavuusvarusteet luovat autoiluun ylellisyyttä ja tekevät ajamisestasi helppoa sekä nautittavaa.

Suzuki Smart Audio
Suzuki Smart -audiojärjestelmän 7” kosketusnäytöltä voit helposti ohjata musiikkia, videota, MirrorLinkTM ja Apple CarPlay -yhteensopivaa matkapuhelinta*.Kosketusnäytön ruudulta näet myös aina vakiovarusteena olevan peruutuskameran kuvan, joka kattaa alueet, joita taustapeilit eivät näytä.

Suzuki_Vitara_1

Vakionopeudensäädin ja nopeudenrajoitin
Vakionopeudensäädin ylläpitää kuljettajan asettaman nopeuden. Nopeudenrajoitin estää ylittämästä kuljettajan asettamaa enimmäisnopeutta.

Suzuki_SX4_S-Cross_sisätilat03

Avaimeton käynnistys
Voit lukita ja avata ovet sekä käynnistää moottorin kauko-ohjaimen ollessa taskussasi.

Automaattisesti käynnistyvät pyyhkimet ja valot
Pyyhkimet käynnistyvät automaattisesti, kun ne havaitsevat sadepisaroita. Pyyhintänopeus säätyy sateen runsauden ja auton nopeuden perusteella. Ajovalot ja takavalot syttyvät ja sammuvat auton ympärillä vallitsevan valoisuuden mukaisesti.

Valaistut ehostuspeilit
Kuljettajan ja etumatkustajan ehostuspeileissä on valaistus.

Kattokonsoli ja karttavalot
Kattokonsolissa on karttavalot ja pidike aurinkolaseille.

 

*Suzuki Motor Corporation tai Suzuki Motor Finland Oy eivät vastaa eri valmistajien mobiililaitteiden yhteensopivuudesta Suzuki-autojen MirrorLink-, Apple CarPlay ja/tai Bluetooth -järjestelmien kanssa tai näiden toimintahäiriöistä aiheutuneista ongelmista.