Tekniikka

Todellista voimaa

Jimnyn kompakti täysalumiininen bensiinimoottori tuottaa voimaa vaivattomasti kaikkia seikkailuitasi varten. 1,3-litrainen vapaastihengittävä bensiinimoottori tarjoaa runsaasti vääntöä ja nopean vasteen missä tahansa ympäristössä. Se on seikkailunjanoinen, mutta säästäväinen polttoaineenkulutuksessa. Jimny kuljettaa sinut ja matkakumppanisi taloudellisesti kaikissa tilanteissa.

Jimny_moottori_1301_700x

Drive Action 4×4 -nelivetojärjestelmä

Drive Action 4×4 -nelivetojärjestelmässä vetotapaa (2WD, 4WD ja 4WD-L) vaihdetaan keskikonsolissa sijaitsevista napeista. 2WD-asennossa Jimny on takavetoinen. 4WD-napista kytkeytyy nopea neliveto, joka sopii tasaisemmille alustoille, kuten metsäpoluille ja hiekkateille. 4WD-L nappia painamalla kytketään hidas neliveto, kun tarvitaan lisää pitoa jyrkkiin mäkiin tai rankempaan maastoon. Drive Action 4×4 -nelivetojärjestelmän paineilmalla toimivat napalukot mahdollistavat vaihtamisen takavedon ja nopean nelivedon välillä alle 100 km/h vauhdissa, kun ajo-olosuhteiden muutokset sitä vaativat. Hidasta nelivetoa kytkettäessä Jimnyn tulee olla paikoillaan.

Rakennettu kovaan käyttöön

Erillinen tikapuurakenne luo pohjan Jimnyn maasto-ominaisuuksille. Poikkipalkit vahvistavat runkoa varmistaen erinomaisen ajovakauden ja kulun epätasaisessakin maastossa. Jimnyn jäykkä kori on kiinnitetty tukevasti kahdeksasta kohdasta tikapuurunkoon. Kattavilla äänenvaimennusratkailsuilla varmistetaan hiljainen kulku niin maastossa kuin kaupungin liikenteessä.

Kolmiosainen tikapuurakenne vaimentaa iskuja ja tekee Jimnystä vakaan ajettavan. Alustan jäykät akselit ja kierrejouset huolehtivat ajovakaudesta ja pidosta yhtälailla moottoriteillä ja maastossa. Suuret lähestymis- ja jättökulmat lisäävät luottamustasi Jimnyn maasto-ominaisuuksiin.