Sisätilat

KÄYTÄNNÖLLINEN SISUSTA

Jimnyn sisätiloissa käytännöllisyys ja helppokäyttöisyys ovat olleet suunnittelun lähtökohtana. Yksinkertainen sisusta ei häiritse kuljettajan keskittymistä. Yksityiskohdissa tyylikkyys liittyy saumattomasti käytännöllisyyteen. Kojelaudan vaakasuorat linjat auttavat kuljettajaa arvioimaan auton kallistuskulman paremmin. Kytkimiä voidaan käyttää hansikkaat kädessä.

KÄYTÄNNÖLLINEN TAVARATILA

Etuistuimet saa kallistettua täysin tasaiseksi, jolloin autossa voi nukkua ja levätä, tai kuljettaa pitkiä tavaroita.

Sisätiloissa käytetyt materiaalit ovat kestäviä ja ne ovat helppoja puhdistaa. Kojelaudan päällysmateriaali on likaa ja naarmuja hylkivä. Siinä ei näy pienet naarmut, eikä se heijasta tuulilasiin.

Etumatkustajalla on suuri apukahva, josta saa hyvin tukea autoon noustessa, autosta poistuessa ja maastoajossa. Keskikonsolissa on myös USB-pistoke ja 12V-virtapistoke. Jimnyssä on runsaasti säilytystilaa juomapulloille ja muille pienille tavaroille kuten älypuhelimelle.

Perusasennossa Jimnyn tavaratila on 85 litraa. Takaistuimien selkänojat voidaan taittaa kahdessa osassa (50:50). Tavaratila laajenee aina 830 litraiseksi. Suuri lastausaukko helpottaa lastaamista. Lisävarusteena myytävän tavaralokeron kanssa tavaratilan pohja on täysin tasainen. Takaistuimien selkänojien takaosat ja tavaralokeron kansi ovat päällystetty muovilla, jotta lika ja tahrat olisivat helpompia puhdistaa. Tavaratilan laidoilla on runsaasti kiinnityspisteitä kuormansidontalenkeille.